Είναι ο Brad Pitt ερωτευμένος με την 26χρονη ηθοποιό; Τελικά είναι έτοιμος για σχέση ή όχι;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι ο Brad Pitt ερωτευμένος με την 26χρονη ηθοποιό; Τελικά είναι έτοιμος για σχέση ή όχι;

Σαν να μας έχει μπερδέψει λίγο...

Οι Brangelina όσο περνάει ο καιρός θα ανήκουν όλο και περισσότερο στο παρελθόν. Δεν αποτελούν πια το ζευγάρι ίνδαλμα και κάποια στιγμή απλά θα τους ξεχάσουμε. Έτσι συμβαίνει με τo Hollywood.

Πριν από λίγες ημέρες ο Brad Pitt έκανε μία δήλωση, η οποία μας έβγαλε από τα ρούχα μας. Δεν είναι έτοιμος λέει να ερωτευτεί ξανά και τεειώσαν οι περιπέτειες γι’ αυτόν. Εντάξει είναι τουλάχιστον αστείο να το ακούς αυτό από τον Brad Pitt, δεν μπορείς να το χωνέψεις, δεν γίνεται!

Ευτυχώς για μας όμως –και γι’ αυτόν οκ- όλα αυτά φαίνεται πως ήταν για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια, αφού νέες πληροφορίες αναφέρουν, πως ο 52χρονος ηθοποιός φλερτάρει με γνωστή 26χρονη ηθοποιό.

Μην κολλάς στην ηλικία, έχει αποδειχθεί πολλάκις, πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Φαίνεται πως ο Brad θυμήθηκε τις παλιές του καλές λατρείες, τότε που του άρεσαν απίστευτα οι ξανθές γυναίκες, μιας και η εν λόγω 26χρονη είναι ξανθιά.

Πληροφορίες λοιπόν, γνωστού αμερικάνικου περιοδικού αναφέρουν, πως ο Brad έχει αρχίσει να βλέπει με άλλα μάτια τη Margot Robbie, την οποία και θεωρεί μία παό τις πιο καυτές κοπέλες του Hollywood αυτή τη στιγμή.

margot robbie side boob ftr

Λέτε να ισχύει κάτι τέτοιο; Δεν θα ήταν και άσχημο ζευγάρι!