Ξανά μαζί; Η γνωστή τραγουδίστρια χώρισε και τα βρήκε με τον πρώην της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ξανά μαζί; Η γνωστή τραγουδίστρια χώρισε και τα βρήκε με τον πρώην της

Φήμες ή πραγματικότητα;

Εδώ και αρκετό καιρό η γνωστή τραγουδίστρια έχει χωρίσει με τον ράπερ φίλο της και όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με καινούργια δημοσιεύματα βρίσκεται ξανά με την πρώην σχέση της.

Ο λόγος για τη Rihanna, η οποία πριν αναθεωρήσει τη σχέση της με τον Drake αυτό το καλοκαίρι έβγαινε το περισσότερο χρονικό διάστημα του 2016 με τον 24χρονο Travis Scott. Και τώρα σύμφωνα με πληροφορίες, που η RiRi έχει χωρίσει με τον Drake βγαίνει ξανά μαζί του.

Ο Travis μάλιστα είχε νευριάσει πολύ με τη Rihanna, όταν εκείνη έδωσε δεύτερη ευκαιρία στον Drake. Πολλές φορές της είχε πει, πως δεν κάνει για εκείνη και δεν είναι αρκετα καλός για αυτή. Αλλά τώρα την έχει συγχωρήσει τελείως.

Μία πηγή μάλιστα ανέφερε, πως η Rihanna ποτέ δεν σταμάτησε να έχει συναισθήματα για τον Travis και τώρα που ο Drake την πλήγωσε σκέφτηκε, πως είναι μία καλή ιδέα να επανασυνδεθεί μαζί του.

Γενικά η Rihanna δεν είναι και από τα πιο φυσιολογικά άτομα που γνωρίζουμε, οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να είναι σίγουρο μαζί της και τι όχι.