Ο Adam Levine και η Behati Prinsloo είναι το πιο όμορφο ζευγάρι που μπορείς να δεις στις κερκίδες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Adam Levine και η Behati Prinsloo είναι το πιο όμορφο ζευγάρι που μπορείς να δεις στις κερκίδες

Νέοι γονείς και πολύ ευτυχισμένοι

Το ζευγάρι καλωσόρισε την κορούλα του, Dusty Rose, πριν από περίπου τρεις μήνες και όπως είναι λογικό διανυουν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους.

Ως νέοι γονείς η καθημερινότητα τους έχει αλλάξει πάρα πολύ με το μωράκι τους και όποτε βρίσκουν ελεύθερο χρόνο, απολαμβάνουν βόλτες και εξόδους τόσο μόνοι οι δυο τους, όσο και με φίλους.

Θυμίζουμε πως η Behati δεν θα φορέσει τα φτερά της φέτος στο επικείμενο show της Victoria’s Secret, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου, όμως η μητρότητα ειναι ένας πολύ γλυκός και όμορφος λόγος για να «κρεμάσει τα φτερά της».

Το ζευγάρι φαίνεται, πως βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο –κάποια από τις δύο γιαγιάδες θα έκανε babysitting στη Dusty Rose- κι έτσι μπόρεσαν να βγουν και να παρακολουθήσουν από κοντά στο Staples Center την αναμέτρηση μεταξύ των Lakers και των Golden State Warriors.

3AC2DE7200000578 0 image m 24 1480138917477

Οι δυο τους φαινόντουσαν πολύ ερωτευμένοι και αγαπημένοι, ενώ ο Adam Levine δεν πήρε στιγμή τα χέρια του από τη Behati. Δεν είναι λίγες οι λήψεις άλλωστε που δείχνουν το ζευγάρι να είναι συνέχεια αγκαλιά.

3AC31EDD00000578 3973248 image m 69 1480143278933

Η Behati Prinsloo πάντως, φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαίτερα το παιχνίδι, αφού συνεχώς πανηγύριζε, όπως είδαμε στις φωτογραφίες. Φανατική οπαδός των Lakers.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.

Η κόρη του Channing Tatum είναι το πιο χαριτωμένο παιδάκι στο Hollywood: Δες τη για... πρώτη φορά