Σκάνδαλο στο παλάτι! Ο πρίγκιπας Harry πρόδωσε τη Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σκάνδαλο στο παλάτι! Ο πρίγκιπας Harry πρόδωσε τη Meghan Markle

Τι έχει να πει για όλα αυτά η ίδια άραγε;

Ένας μήνας έχει περάσει από τότε που ο πρίγκιπας Harry επισημοποίησε τη σχέση του με την Meghan Markle και πριν καλά καλά προλάβουμε να το «χωνέψουμε» την πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο.

Μπορεί να ήταν η ηθοποιός αυτή που φοβόταν, πως ίσως χαλάσει η σχέση της με τον πρίγκιπα, σε περίπτωση που διέρρεαν οι γυμνές φωτογραφίες της από το παρελθόν, αλλά τελικά την έκπληξη μας τη φύλαγε ο πρίγκιπας Harry.

prince harry meghan markle girlfriend cheating rumors loves older woman 4

Όταν λοιπόν ο πρίγκιπας έφτασε σε ένα τοπικό χωριό στο νησί του Άγιου Βενέδικτου, τον «έπιασαν στα πράσα» με μία άλλη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun το 32χρονο βασιλικό μέλος ήταν περιτρυγιρισμένο από ντόπιους κατοίκους, όταν εκείνος σταμάτησε στην περιοχή.

Και αφού χαιρέτισε όλο τον κόσμο, τότε εμφανίστηκε η Avis Collis, η οποία τράβηξε την προσοχή του νεαρού πρίγκιπα και του εξομολογήθηκε τα συναισθήματα της. «Σ’ αγαπώ» του είπε και τότε σύμφωνα με αυτόπτης μάρτυρες εκείνος της έπιασε το χέρι και της απάντησε «Κι εγώ σ’ αγαπώ».
Η αρκετά μεγαλύτερη του γυναίκα όμως, δεν σταμάτησε εκεί.

Στη συνέχεια άρχισε να πιέζει τους δημοσιογράφους για να τδώσουν στον πρίγκιπα Harry το τηλέφωνο της. «Μου είπε ότι με αγαπάει, δεν μπορώ να το πιστέψω!», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Μπορεί να είμαι 54 ετών αλλά είμαι ελεύθερη και διαθέσιμη».

Και εδώ προκύπτει το εύλογο ερώτημα: η Meghan Markle πως θα αντιμετωπίσει την κατάσταση, και τι έχει να πει για όλα αυτά η Βασίλισσα Ελισσάβετ;