Η μεγάλη απόφαση του πρίγκιπα Harry έφερε χαμόγελα στο παλάτι!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η μεγάλη απόφαση του πρίγκιπα Harry έφερε χαμόγελα στο παλάτι!

Το παλάτι ετοιμάζεται για γάμους

Μόλις εχθές μάθαμε πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θέλουν να γίνουν γονείς και πως με τον νέο χρόνο σχεδιάζουν να κάνουν ένα παιδάκι. Το βασιλικό μέλος δήλωσε απόλυτα έτοιμος να γίνει πατέρας και δεν θα είναι καθόλου απίθανο να δούμε ένα νέο μωρό να μπουσουλάει στο παλάτι.

Και μετά την ανακοίνωση για το μωρό το ζευγάρι έκανε ακόμη μία ανακοίνωση με την οποία μάλιστα συμφωνεί και Βασίλισσα Ελισσάβετ. Αποκλειστικές πληροφορίες του RadarOnline αποκάλυψαν, πως ο πρίγκιπας Harry σκέφτεται να σπάσει το βασιλικό πρωτόκολο και να παντρευτεί την αγαπημένη του, Meghan Markle στην Αμερική.

Και δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος τρόπος για να επιβεβαιωθούν οι δεσμοί του βασιλικού περιβάλλοντος με την Αμερική, από το να παντρευτεί μία Αμερικανή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Meghan Markle φυσικά και πάντα ήθελε να παντρευτεί στην Αμερική και ο πρίγκιπας Harry είναι τόσο ερωτευμένος μαζί της, που είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να την κάνει ευτυχισμένη, ακόμα και να εκπληρώσει και την επιθυμία της για ένα γάμο στο West Coast.

Μόνο την ημερομηνία περιμένουμε λοιπόν!