Ο πιο γρήγορος αρραβώνας στην ιστορία του Hollywood:Το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο και το δείχνει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πιο γρήγορος αρραβώνας στην ιστορία του Hollywood:Το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο και το δείχνει

Αρραβώνας express

Το θετικό με τους ανθρώπους του Hollywood είναι πως όσα διαζύγια βγαίνουν, τόσοι αρραβώνες γίνονται παράλληλα., οπότε υπάρχει μία ισορροπία. Και επειδή έχουμε ξαναπεί πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά έτσι και η 26χρονη ηθοποιός φαίνεται πως το πάει σοβαρά με τον φίλο της.

Και δεν βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα, αφού απαθανατίστηκε σε δημόσια έξοδο της σχετικά incognito, μιας και φορούσε καπέλο και δεν σήκωσε ούτε μια στιγμή το βλέμμα της, στο δεξί της χέρι φορούσε κι ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι.

3AE7CEFB00000578 0 image m 34 1480556295227

Ο λόγος για τη Jennifer Lawrence και τον Darren Aronofsky, οι οποίοι πριν από έναν μήνα ανακοίνωσαν κι επίσημα πως είναι μαζί. Τα πράγματα όμως, φαίνεται πως σοβαρεύουν, αφού υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως υπάρχει αρραβώνας. Το ζευγάρι έχει απαθανατιστεί ουκ ολίγες φορές μαζί σε κοινές εξόδους και φυσικά σε τρυφερά τετ-α- τετ.

Τόσο λοιπόν η σχεδόν «κρυφή» εμφάνιση της Jennifer, όσο και το δαχτυλίδι στο χέρι της μα δίνουν να καταλάβουμε πως σίγουρα κάτι τρέχει, ακόμα κι αν ο εκπρόσωπος της το αρνείται.

Ευχόμαστε να είναι αλήθεια πάντως, γιατί παρά τη διαφορά ηλικίας (που μικρή σημασία έχει) είναι ένα απίστευτα ταιριαστό ζευγάρι!

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.