Σε δύσκολη θέση οι Brangelina. Κινδυνεύουν να χάσουν τα παιδιά τους!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σε δύσκολη θέση οι Brangelina. Κινδυνεύουν να χάσουν τα παιδιά τους!

Θα ενώσουν τις δυνάμεις τους γι’ αυτό;

Ήταν στραβό το κλίμα μεταξύ τους το έφαγε και ο γάιδαρος και έδωσε το τελικό χτύπημα. Αυτή η παροιμία θα μπορούσε να χαρακτηρίσει άψογα τη σχέση και την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα μεταξύ Brad Pitt και Angelina Jolie. Έχουν την πιο εχθρική σχέση που έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια σε χωρισμένο ζευγάρι και αυτή τη στιγμή απειλούνται και οι δύο.

Θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως τι εννοούμε και απλά θα ευχηθούμε να μην ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα και για τους δύο. Υπάρχει μία περίπτωση λοιπόν οι Brangelina να χάσουν τα παιδιά τους. Αυτά που έχουν υιοθετήσει από κοινού και συγκεκριμένα τους Pax και Maddox.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Radaronline η βιολογική μητέρα του Pax που είχε κάποια προβλήματα με τον νόμο και σύντομα θα έχει ξεμπερδέψει, θέλει να επανασυνδεθεί με τον γιο της, ενώ υπάρχουν πιθανότητες οι γονείς του Maddox να βρίσκονται εν ζωή.

«Είμαι βέβαιος ότι τόσο ο Brad, όσο και η Angie έχουν πραγματικά τρομάξει με αυτή την εξέλιξη. Ήταν ένας φόβος από την πρώτη μέρα που τα υιθέτησαν, ότι οι βιολογικοί γονείς ίσως επανεμφανιστούν», δήλωσε εκ των έσω ένα πρόσωπο.

Οι Mr. & Mrs. Smith ήδη μάχονται για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους και η σοκαριστική εξέλιξη, πως θα μπορούσαν να χάσουν τους Pax και Maddox δεν θα μπορούσε να έρθει σε χειρότερη στιγμή.

Επιπλέον οι Brangelina από τότε που υιοθέτησαν τον Maddox ήξεραν, πως έχουν πεθάνει και τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο να είναι ζωντανοί τελικά. Καλές οι διαμάχες μεταξύ τους, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να ενώσουν τις δυνάμεις τους;

Απίστευτο! Η είδηση για τη JLo που δεν περιμέναμε να ακούσουμε με τίποτα