Επανασύνδεση για το διάσημο ζευγάρι! Είναι και πάλι μαζί;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επανασύνδεση για το διάσημο ζευγάρι! Είναι και πάλι μαζί;

Φήμες ή πραγματικότητα;

Μπορεί οι χωρισμοί να μας έχουν πέσει πολλοί και μαζεμένοι το τελευταίο διάστημα, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί οι stars που επανασυνδέονται ή αρραβωνιάζονται και ισοσταθμίζουν λίγο την κατάσταση.

Τελευταία επανασύνδεση διάσημου ζευγαριού που μάθαμε, ήταν αυτή της Taylor Swift και του Tom Hiddleston, οι οποίοι σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

101803993 Taylor Swift Tom Hiddleston beach NEWS large transqVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwfSVWeZ vEN7c6bHu2jJnT8

Πληροφορίες όμως, που μεταδίδει το Gossip Cop έρχονται να διαψεύσουν αυτο το δημοσίευμα, αναφέροντας πως δεν υπάρχει καμία επανασύνδεση για το διάσημο ζευγάρι και ουδέποτε προσπάθησαν για κάτι τέτοιο από τότε που χώρισαν. Οι δυο τους βέβαια δεν έπαψαν ποτέ να έχουν επικοινωνία μεταξύ τους μετά τον χωρισμό και συνέχισε να αγαπάει και να νοιάζεται ο ένας τον άλλον αλλά μόνο ως δυο καλοί φίλοι.

Κάτι απόλυτα φυσιολογικό θε λέγαμε. Κρίμα όμως, γιατί ήταν ωραίο ζευγάρι μαζί και μία επανασύνδεση πάντα είναι όμορφη, πόσο μάλλον μάλλον όταν πρόκειται για stars του Hollywood. Το αναληθές δημοσίευμα μεταξύ άλλων, ανέφερε πως οι δυο τους θα έκαναν μαζί και χριστουγεννιάτικες διακοπές στη Νέα Υόρκη.

Ωστόσο, όπως προαναφέραμε όλα τα παραπάνω, δεν είναι τίποτα περισσότερο από φήμες!