Μετά την αναπάντεχη επανασύνδεση, το διάσημο ζευγάρι του Hollywood ετοιμάζεται να παντρευτεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μετά την αναπάντεχη επανασύνδεση, το διάσημο ζευγάρι του Hollywood ετοιμάζεται να παντρευτεί

Τι αποκάλυψε η star;

Σχεδόν μία εβδομάδα πέρασε από τότε που η Kourtney Kardashian και ο Scott Disick επιβεβαίωσαν πως αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και να επανασυνδεθούν και πάλι.

Μάλιστα πέρασαν οικογενειακώς μία εβδομάδα στο Malibu πριν την ανακοίνωση, αναζοπυρώνοντας ακόμη περισσότερο τις φήμες. Σήμερα το ζευγάρι απαθανατίστηκε στην πρώτη του κοινή έξοδο και φαινόταν ιδιαίτερα χαρούμενο και ευτυχισμένο. Και γιατί να μην είναι άλλωστε; Μία επανασύνδεση σε ένα ζευγάρι όταν υπάρχουν παιδιά είναι πάντα όμορφη.

kourtney kardashian scott disick together pregnant 01

Τι αποκάλυψε όμως, η reality star σχετικά με αυτή τους την επανασύνδεση; Φήμες λοιπόν αναφέρουν, πως η Kourtney επέστρεψε στον Scott δίνοντας του ένα τελεσίγραφο, που περιμέναμε εδώ και καιρό.

kourtney kardashian scott disick together pregnant 05

Η μεγάλη αδερφή των Kardashians λοιπόν, είπε στον Scott πως ο μοναδικός λόγος και όρος για να επανασυνδεθούν είναι επιτέλους ο γάμος. Ναι, ναι όπως το άκουσες! Η Kourtney Kardashian το έδωσε το τελεσίγραφο της στον Scott. Αν δεν μπει στεφάνι επιτέλους, καμία επανασύνδεση δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η απόφαση λοιπόν είναι καθαρά στο χέρι του Scott. Θα δούμε σύντομα ετοιμασίες γάμου στους Kardashian;