Liam Payne-Cheryl Cole: Παντρεύονται και αυτή είναι η πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Liam Payne-Cheryl Cole: Παντρεύονται και αυτή είναι η πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου

Plus: Μάθαμε το φύλο του μωρού τους

Μπορεί εδώ και τόσους μήνες να παίζαμε κρυφτούλι με την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας, μιας και κανένας από τους δύο δεν επιβεβαίωνε το γεγονός, από τότε όμως που το ανακοίνωσαν και επίσημα, τόσο οι δημόσιες εμφανίσεις τους έχουν αυξηθεί.

Η Cheryl κυκλοφορεί επιτέλους και με πιο εφαρμοστά ρούχα και βλέπουμε κάθε τόσο πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της. Την πιο ωραία είδης όμως τη μάθαμε σήμερα μιας και το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να παντρευτεί και σύντομα μάλιστα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο Liam Payne έχει σκεφτεί την πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου, που έχεις ακούσει ποτέ. Η Cheryl θα φέρει στον κόσμο το μωράκι της μέσα στο 2017 και η έκπληξη που της ετοιμάζει ο Liam είναι πραγματικά το κάτι άλλο.

Ο 23χρονος τραγουδιστής λοιπόν σκέφτεται να κάνει πρόταση γάμου στη Cheryl στην αίθουσα των τοκετών την ημέρα που θα φέρει στον κόσμο το παιδάκι τους. Ε, δεν είναι αυτό ό,τι πιο γλυκό έχεις ακούσει τελευταία; Να προσθέσουμε επίσης πως το ζευγάρι, πρόκειται να φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Μπορεί να μην το αποκάλυψαν οι ίδιοι, ωστόσο ο πολύ καλός φίλος και συνάδελφος του Liam, Niall Horan φαίνεται πως τους χάλασε την έκπληξη, αφού απαθανατίστηκε να ψωνίζει βρεφικά κοριτσίστικα είδη.

liam cheryl baby girl lead1

Κοριτσάκι λοιπόν για το διάσημο ζευγάρι και ευχόμαστε με το καλό να το υποδεχτούν!