Η φωτογραφία της Hilary Duff στο Instagram προκάλεσε αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η φωτογραφία της Hilary Duff στο Instagram προκάλεσε αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια

Και πραγματικά αναρωτιόμαστε γιατί;

Η Hillary Duff είναι από τις celebrities που δεν μας απασχολούν πολύ συχνά με την προσωπική τους ζωή, υπάρχουν όμως κι αυτές οι φορές που είτε ηθελημένα, είτε άθελα της γίνεται «βορά» στους fan και σε αυτούς που την ακολουθούν στα social media.

Πρόσφατα μάθαμε, πως δεν είναι πια με τον personal trainer της, Jason Walsh, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη κάτι επίσημα. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να χωρίσει με τον φίλο της και να αφιερωθεί περισσότερο στον 4χρονο γιο της.

Πριν από λίγες ημέρες η Hillary κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον γιο της, Luca, η οποία προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων.

H 29χρονη πήγε βόλτα με τον 4χρονο γιο της στη Disneyland και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό σε μία πολύ τρυφερή στιγμή. Η Hilary έδωσε ένα φιλί στον μικρό της στο στόμα και το instagram πήρε φωτιά, αφού πολλοί ήταν αυτοί που κατέκριναν την τραγουδίστρια.

«Το να φιλάς το μωρό σου είναι πολύ υπερβολικό», «Αυτό μοιάζει με ρομαντικό φιλί και όχι με ένα απλό πεταχτό φιλάκι στο παιδί σου», ήταν μερικά από τα σχόλια που έγραψαν οι ακόλουθοι της. Πολλοί ήταν και αυτοί όμως που στάθηκαν στο πλευρό της και την υπερασπίστηκαν!