Η δήλωση του Ben Affleck για τη Jennifer Garner πραγματικά θα σε κάνει να λιώσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η δήλωση του Ben Affleck για τη Jennifer Garner πραγματικά θα σε κάνει να λιώσεις

Πόσο πρέπει να τη λατρεύει;

Περίπου ένας μήνας έχει περάσει από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση, πως ο Ben Affleck και η Jennifer Garner αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και να είναι και πάλι μαζί.

Μπορεί κανένας από τους δύο να μην έχει βγει επίσημα να το επιβεβαιώσει, ωστόσο οι όλο και πιο συχνές κοινές εμφανίσεις τους είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη. Από το καλοκαίρι και μετά το «πρώην» ζευγάρι βρίσκεται σχεδόν κάθε μέρα και περνάει χρόνο με τα παιδιά του, κάτι που στις αρχές του διαζυγίου δεν συνέβαινε ποτέ.

ben affleck jennifer garner kids mom 121416

Παρά το γεγονός ότι θεωρούνται ακόμη χωρισμένοι (μιας και δεν το ανακοινώνουν) μοιάζουν να περνούν τις πιο όμορφες στιγμές τους. Ο Ben Affleck μάλιστα, πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη στους New York Times και η δήλωση που έκανε για τη Jennifer Garner και μητέρα των παιδιών του ήταν απίστευτα όμορφη, ρομαντική και τρυφερή.

Μεταξύ άλλων λοιπόν ο ηθοποιός ανέφερε στη συνέντευξη του, πως η Jennifer είναι η πιο υπέροχη μαμά που υπάρχει στον κόσμο. Ε δεν είναι αυτό ό,τι πιο γλυκό έχεις ακούσει; Πόσο μάλλον όταν το λέει ο «πρώην» σύζυγος σου! Μα τι περιμένουν και δεν ανακοινώνουν και επίσημα πως είναι ξανά μαζί;