Save the date: Η Pippa Middleton παντρεύεται τον Μάϊο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Save the date: Η Pippa Middleton παντρεύεται τον Μάϊο

Είναι πια επίσημο..

Η Pippa Middleton και ο James Matthiews επιτέλους κανόνισαν την ημερομηνία του γάμου τους. Αναμφίβολα πρόκειται για το πιο σημαντικό και αξιοσημείωτο γεγονός της νέας χρονιάς που θα έρθει, αφού το ζευγάρι θα παντρευτεί την Άνοιξη του 2017.

Η 33χρονη αδερφή της Kate Middleton και ο αρραβωνιαστικός της θα παντρευτούν στην καρδιά της άνοιξης, μιας και αποφάσισαν ο γάμος τους να γίνει τον Μάϊο που μας έρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες κολλητής φίλης της νύφης στο αμερικάνικο περιοδικό People.

Η κολλητή της μάλιστα ανέφερε στις δηλώσεις της, πως η Pippa είναι απίστευτα ενθουσιασμένη και έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζει τα πάντα για εκείνη την μεγάλη μέρα. Ο James της έκανε την πρόταση τον Ιούλιο σε μία απόδραση τους στη λίμνη District της Αγγλίας, δίνοντας της ένα σούπερ τέλειο δαχτυλίδι που σχεδίασε ο ίδιος και φυσικά η 33χρονη δεν θα μπορούσε να πει τίποτα περισσότερο από ένα τεράστιο «ναι».

Πριν από λίγες ημέρες ο φακός απαθανάτισε την Pippa στο δρόμο, όταν και έβγαλε βόλτα τα δύο σκυλιά της και πραγματικά ήταν απίστευτα όμορφη και κομψη. Την έχει αλλάξει πολύ ο έρωτας!

have pippa middleton fiance james matthews set a wedding date 02
have pippa middleton fiance james matthews set a wedding date 07

Save the date λοιπόν! Δίνουμε ραντεβού τον Μάϊο και ανυπομονούμε πως και πως για τη μέρα αυτή.