Το ειδύλλιο που προκαλεί πανικό τις τελευταίες ώρες, είναι τελικά... 100% αληθινό

Γωγώ Φούντα
Το ειδύλλιο που προκαλεί πανικό τις τελευταίες ώρες, είναι τελικά... 100% αληθινό

Αυτό κι αν είναι είδηση

Nαι πραγματικά ένα σοκ το πάθαμε όταν η είδηση περί σχέσης της Jennifer Lopez και του Drake έσκασε σαν βόμβα, αλλά δεν το πολυπιστέψαμε μιας και μας φάνηκε τραβηγμένο και πολύ προφανές-οι δύο stars ετοιμάζουν συνεργασία οπότε έτσι κι αλλιώς περνούν πολύ χρόνο μαζί-.

Στη συνέχεια ωστόσο, έρχεται και το unfollow της Rihanna στην J.Lo-μιλάμε για σπουδαία γεγονότα-και είναι ακριβώς η στιγμή αυτή που μας «μπήκαν ψύλλοι» στα αυτιά! Ως γνωστόν ο Drake έχει υπάρξει η αιώνια καβάτζα της RiRi και ο κλασικός παρηγορητής όταν την ξυλοφόρτωνε ο Chris Brown.

3BAF53B000000578 4072650 image a 108 1482997552986

Έλα όμως που ο τυφλωμένος από έρωτα ράπερ σήκωσε κεφάλι και γύρισε μια και καλή την πλάτη στην Rihanna, διότι εδώ και λίγες ώρες το ειδύλλιο είναι επιβεβαιωμένο, μιας και η J.Lo τα πήρε στο κρανίο που την έκαναν σώνει και ντε ζευγάρι με τον Marc Anthony ενώ αυτή τα έχει με όμορφο τεκνό!

Ναι κυρίες και κύριοι: Η J.Lo και ο Drake είναι ζευγάρι. Μπράβο Jennifer για την καλή σου επιλογή, περαστικά Rihanna που δεν εκτίμησες ποτέ αυτό το ακατέργαστο διαμαντάκι που είχες δίπλα σου.

Η υπόθεση έχει ζουμί γι'αυτό αναμείνατε...