Ζευγάρι κι επίσημα! Jennifer Lopez και Drake έδωσαν το πιο καυτό φιλί του 2016

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ζευγάρι κι επίσημα! Jennifer Lopez και Drake έδωσαν το πιο καυτό φιλί του 2016

Sorry RiRi..

Αν υπάρχει ένα θέμα που απασχολεί το διαδίκτυο εδώ και κάποια 24ωρα είναι το αν η Jennifer Lopez και ο Drake είναι ζευγάρι και στη ζωή (γιατί στη μουσική σκηνή είναι σίγουρα, αφού ετοιμάζουν κάτι μαζί).

Κάτι η φωτογραφία που ανέβασε η JLo με τους δυο τους, κάτι η φωτογραφία του Drake που τους δείχνει αγκαλιασμένους στον καναπέ, ε δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό. Και να που τελικά επιβεβαιώθηκε. Μόλις λίγες ημέρες από την κοινοποίηση της φωτογραφίας του Drake το διάσημο ζευγάρι μας απέδειξε πως είναι πράγματι μαζί.

Ίσως και αυτό το γεγονός να αποτελέσει το highlight του 2016, καθώς σου λέμε με βεβαιότητα πως δεν έχουμε ξαναδεί τόσο παθιασμένο φιλί. Ναι, αγαπητή αυτό ακριβώς που διάβασες. Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε στα γυρίσματα του videoclip για το ντουέτο που θα έχουν φτιάξει και η top στιγμή είναι εκείνη που φιλιούνται. Κανονικά και με το νόμο.

Δεν έχουμε εξακριβώσει αν πρόκειται για σκηνή που θα βρίσκεται μέσα στο videoclip, ελπίζουμε πως όχι όμως γιατί παρά τα 17χρόνια που τους χωρίζουν κάνουν εκπληκτικό ζευγάρι. Άλλωστε λένε ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και αν αυτό το φιλί είναι αληθινό, τότε το σίγουρο είναι ένα.

Αυτοί οι δύο είναι τρελά ερωτευμένοι και πολύ μας αρέσει αυτό! Και να σε ενημερώσουμε επίσης πως δεν ήταν μόνοι τους στο χώρο, αντιθέτως υπήρχε πλήθος κόσμου.

Χόρεψαν μαζί και πολύ αισθησιακά μάλιστα και το φιλί ήταν το κερασάκι στην τούρτα.! Συγγνώμη Rihanna μας, ήρθες δεύτερη!