Μετα τον κρυφό αρραβώνα το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μετα τον κρυφό αρραβώνα το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί

Έχει σχεδόν βρει την ημερομηνία

Χωρίς να θέλουμε να φανούμε κακότροπες ή οτιδήποτε άλλο θεωρούμε πως το 2017 δεν μπήκε και με τους καλύτερους οιωνούς, αν αναλογιστείς τι συνέβη χθες βράδυ στην Κωνσταντινούπολη.

Δεν υπάρχει σίγουρα τίποτα χειρότερο από το να χάνετε άδικα τόσος κόσμος. Ελπίζουμε στη συνέχεια της η νέα χρονιά να μην εξελιχθεί σαν το 2016, που σκόρπισε παντού πόνο και θλίψη, αλλά να είναι καλύτερη.

Μέσα λοιπόν σε αυτή τη σύγχιση που επικρατεί γενικά, κυκλοφόρησε μία είδηση για ένα διάσημο και γνωστό ζευγάρι, το οποίο πριν από λίγες ημέρες αρραβωνιάστηκε κρυφά. Και δεν είναι λόγια του αέρα γιατί το μονόπετρο στο χέρι της star ήταν πραγματικά εντυπωσιακό.

Αυτή ναι ήταν μία όμορφη και ευχάριστη είδηση, η οποία δεν διαψεύστηκε από κανέναν, αντιθέτως μάλιστα τα πράγματα έγιναν πιο σοβαρά. Τι εννοούμε; Σύμφωνα με τη Sunday People, η 28χρονη τραγουδίστρια ετοιμαζεται να παντρευτεί με τον φίλο της μέσα στο 2017. Μάθε επίσης πως σκόπευε να παντρευτεί αυτά τα Χριστούγεννα, αλλά δυστυχώς τα σχέδια της ναυάγησαν.

Δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα όμως, αφού τον Οκτώβρη του 2017 όπως έχει διαρρεύσει, το ζευγάρι θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. Ο λόγος για την Adele και τον 40χρονο φίλο της, Simon Konecki οι οποίοι σε μερικούς μήνες θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης.

39DBE8E500000578 0 image a 101 1483214576992