Τα κακά νέα για την Kate Middleton και ο νέος της φόβος

Ερμιόνη Σαρρή
Τα κακά νέα για την Kate Middleton και ο νέος της φόβος

Το 2017 δεν μπήκε και με τους καλύτερους οιωνούς για εκείνην!

Η Kate Middleton είναι από τις γυναίκες που αγαπήθηκαν πριν καλά καλά γίνει και επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Είναι πολύ προσιτή, ευγενική και δεν... προκαλεί. Πέρασε το test της βασίλισσας Ελισάβετ και στέκεται πια εδώ και χρόνια στο πλευρό του πρίγκιπα William. Είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα όχι μόνο της Μ.Βρετανίας αλλά και όλης της Ευρώπης. Γυναίκες και άντρες τη λατρεύουν.

Τα νέα όμως για εκείνη δεν είναι και πολύ ευχάριστα (που λέει ο λόγος). Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle, η δημοτικότητά της έχει πέσει αρκετά και όλοι ασχολούνται με την όμορφη ηθοποιό. Για την Kate, ούτε λόγος καθώς αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η σύντροφος του Harry.

3B6B11BE00000578 4038262 It is the first time the couple who have been together for sever a 82 1481844579531

Τα περιοδικά της Μ.Βρετανίας κυνηγούν την Meghan για ένα της και μόνο πλάνο ενώ πολύ έντονα λέγεται πως αν τυχόν υπάρξει γάμος, τότε η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William θα έρθουν στη δεύτερη θέση στην προτίμηση του λαού. Αυτός είναι πλέον και ο μεγάλος φόβος της Kate. Νιώθει την καρέκλα της να... «τρίζει» αλλά την Meghan συνεχίζει να την εκτιμά δεόντως.