Η δήλωση της Selena Gomez για τη σχέση της με τον Weeknd θα κάνει έξω φρενών τη Bella Hadid

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η δήλωση της Selena Gomez για τη σχέση της με τον Weeknd θα κάνει έξω φρενών τη Bella Hadid

Πόλεμος μας μυρίζει...

Μετά την απρόσμενη σχέση του Drake με τη Jennifer Lopez και το unfollow της Rihanna στη δεύτερη, άλλη μία σχέση «σόκαρε» τόσο πολύ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πριν από λίγες ημέρες.

Ο λόγος για τη Selena Gomez (που δείχνει να έχει ξεπεράσει για τα καλά τον Justin Bieber) και τον Weeknd, οι οποίοι απαθανατίστηκαν σε τρυφερά τετ-α-τετ, σοκάροντας κυρίως τη Bella Hadid, η οποία ως άλλη Rihanna έσπευσε αμέσως να κάνει unfollow στο Instagram τη Selena.

Εντάξει μεταξύ μας, δεν το λες και πολύ ώριμη αντιμετώπιση αυτό. Πόσο μάλλον όταν λίγες ώρες μετά την γυμνή selfie της Selena Gomez και εκείνη κοινοποίησε στο Instagram της ένα βίντεο φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό ολόσωμο μαγιό.

Μάλλον έχει ζηλέψει λίγο με την όλη κατάσταση και αυτό το κατάλαβε και η Selena Gomez, η οποία έκανε μία δήλωση φωτιά που σίγουρα θα κάνει έξω φρενών τη Bella. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του TMZ, η Selena είπε πως η Bella θα πρέπει να χαλαρώσει λίγο με τη νέα σχέση του Weeknd και πως η ίδια δεν νιώθει καθόλου ενοχές, ούτε πως έσπασε τον κώδικα της φιλίας γιατί έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν υπήρξαν φίλες οι δυο τους. Ήταν απλά δύο γνωστές που έβγαιναν όλες μαζί μόνο όταν ήταν μαζί η Taylor Swift.

Εντάξει, αυτό πόνεσε λιγάκι!