Η παιδική φωτογραφία της Kate Middleton που έχει γίνει ήδη viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η παιδική φωτογραφία της Kate Middleton που έχει γίνει ήδη viral

Δες τη φωτογραφία που κοινοποίησε η μητέρα της

Η Kate Middleton είναι μία από τις celebrities που εκτιμάμε πολύ και γενικά την έχουμε ιδιαιτέρως ψηλά στη λίστα μας. Είναι τόσο συμπαθητική και «ζεστή» γυναίκα, που ακόμη και ένα της χαμόγελο σου φτιάχνει τη διάθεση. Σίγουρα θα θέλαμε πολύ να είναι φίλη μας!

Και μπορεί να ξέρουμε τόσα πράγματα για εκείνη, όμως ποτέ δεν έχουμε δει φωτογραφίες από το παρελθλόν της ή έστω από την παιδική της ηλικία. Όλα αυτά όμως μέχρι σήμερα που οι γονείς και συγκεκριμένα η μητέρα της, Carole Middleton κοινοποίησε μία φωτογραφία με τα παιδιά τους για την επέτειο των 30 χρόνων της οικογενειακής τους επιχείρησης.

Adorable 7 year old Kate Middleton shows off cheeky side in family throwback snap

Στη φωτογραφία απαθανατίζονται και τα τρία αδέρφια, με τη μαμά τους να ποζάρει στο κέντρο της και τις Pippa (πίσω δεξιά) και Kate (μπροστά δεξιά) να βρίσκονται στα δεξιά της, φυσώντας σε σφυρίχτρες. Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε το 1989, όταν η Kate ήταν μόλις 7 χρονών. Ποιος να το πίστευε τότε, πως 22 χρόνια μετά, η μικρή Catherine θα παντρευόταν τον πρίγκιπα William και θα γινόταν η Δούκισσα του Cambridge.

Clarence House Announce The Engagement Of Prince William To Kate Middleton

Και όπως πολύ καλά φαντάζεσαι αυτή η φωτογραφία κυκλοφορεί μόνο λίγες ώρες και έχει ήδη γίνει viral.