Η Jennifer Aniston στο πλευρό της Selena Gomez! Αυτή είναι η συμβουλή που της έδωσε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Jennifer Aniston στο πλευρό της Selena Gomez! Αυτή είναι η συμβουλή που της έδωσε

Η Jen είναι η μεγαλύτερη υποστηρίκτρια της Selena

Εδώ και λίγες ημέρες ένα νέο ειδύλλιο απασχολεί τον κόσμο της showbiz, αλλά και τις αντιδράσεις γύρω από αυτό και δεν είναι άλλο από αυτό της Selena Gomez με τον Weeknd. Τη μεγαλύτερη αντίδραση φυσικά από όλους είχε η πρώην Bella Hadid, η οποία ξεκίνησε με unfollow στη Selena στο Instagram κι έπειτα με ένα ξέσπασμα ζήλειας.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους η αντίδραση της ήταν λογική μέχρι ενός σημείου όμως. Η Selena Gomez και ο Weeknd φαίνεται να είναι πολύ καλά μαζί και πως το πηγαίνουν σοβαρά.

1280 selena gomez the weeknd ED07011117I 02 cheek

Και εδώ που τα λέμε η 24χρονη τραγουδίστρια έχει περάσει πολλά από τον Justin Bieber, οπότε της αξίζει κάτι καλό. Μάλιστα έχει στο πλευρό της και τη Jennifer Aniston, η οποία είναι η μεγαλύτερη υποστηρίκτρια της και της έδωσε και μία σημαντική συμβουλή.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του HollywoosLife μία πηγή κοντά στην ηθοποιό, ανέφερε πως την ενθάρρυνε να ακολουθήσει την καρδιά της και να μην ακούει τι λένε οι haters για τη σχέση της με τον Weeknd.

«Η Jennifer πιστεύει πως αν αξίζει ένα άτομο να είναι ευτυχισμένο, αυτό δεν είναι άλλο από τη Selena. Ξέρει πως η Selly δεν θα πλήγωνε ούτε μύγα και πιστεύει πως δεν χρειάζεται να κρύβει τη σχέση τους, λόγω των κακόβουλων και αρνητικών σχολίων.