Η μεγαλύτερη ήττα της Amber Heard που δεν περίμενε κανείς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η μεγαλύτερη ήττα της Amber Heard που δεν περίμενε κανείς

Μετά από πολύ καιρό το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε

Πριν από μία εβδομάδα το «μαρτύριο» του Johnny Depp και της Amber Heard έλαβε τέλος, αφού μετά από 8 μήνες που ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους και ένα δύσκολο καλοκαίρι που πέρασαν, βγήκε επιτέλους το διαζύγιο τους.

Και παρά το γεγονός πως το διαζύγιο τους είναι μόνο λίγες ημέρες που έχει εκδοθεί η Amber Heard έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Johnny Depp και είναι έτοιμη να περάσει την υπόλοιπη ζωή της μαζί του.

Βέβαια η τύχη δεν ήταν τόσο γενναιόδωρη μαζί της όσον αφορά και στη μοιρασιά των περιουσιακών τους στοιχείων, δίνοντας στην ηθοποιό την μεγαλύτερη ήττα της! Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Αμερικανικού People, η ηθοποιός κράτησε τα δύο σκυλιά που είχε το ζευγάρι (Pistol και Boo), καθώς επίσης και δύο αυτοκίνητα, ένα Range Rover toy 2015 και ένα Ford Mustang μοντέλο του 1968.

Από την άλλη ο Johnny Depp κράτησε όλες τις ιδιοκτησίες του, συμπεριλαμβανομένου τα σπίτια στο Los Angeles, στο Kentucky, στη Γαλλία και στις Μπαχάμες. Επίσης θα κρατήσει 42 οχήματα μεταξύ αυτών αυτοκίνητα, ποδήλατα, σκάφη αλλά και carts.