Η σχέση του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle λίγο πριν το τέλος: Ποιο είναι το μοιραίο πρόσωπο;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η σχέση του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle λίγο πριν το τέλος: Ποιο είναι το μοιραίο πρόσωπο;

Τι συνέβη στη σχέση τους;

Μαύρα σύννεφα μαζεύονται πάνω από το παλάτι και συγκεκριμένα πάνω από τη σχέση του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle. Εκεί που όλοι νομίζαμε πως ο νεαρός πρίγκιπας είναι επιτέλους να κάνει το επόμενο βήμα με τη σχέση του, έπειτα από το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες της ηθοποιού και τη σύλληψη του αδερφού της, τα πράγματα άλλαξαν άρδην.

Πληροφορίες ξένων sites θέλουν τη σχέση τους, η οποία κρατάει σχεδόν ένα χρόνο να φτάνει προς το τέλος της μετά από όλα αυτά και με ένα παλιό πρόσωπο να μπαίνει στη ζωή του πρίγκιπα. Το νεαρό βασιλικό μέλος φαίνεται να δέχεται πιέσεις από το οικογενειακό του περιβάλλον, προκειμένου να αφήσει τη Meghan.

Πιο συγκεκριμένα ο πατέρας του πρίγκιπα Harry, Κάρολος, του λέει συνεχώς πως αυτή η γυναίκα δεν του ταιριάζει και πως θα ήταν πρέπον να την αφήσει και να επιστρέψει στην πρώην του, Chelsy Davy. Οι δυο τους έχουν κρατήσει πολύ καλή επαφή, ενώ τελευταία φορά συναντήθηκαν λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Τι λέει όμως για όλα αυτά ο πρίγκιπας Harry; Θα υπερασπιστεί τη σχέση του με τη Meghan ή θα υποκύψει στους «εκβιασμούς» της οικογένειας του;