Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Selena Gomez και η έκκληση για βοήθεια

Ερμιόνη Σαρρή
Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Selena Gomez και η έκκληση για βοήθεια

Τι μπορεί να αποβεί μοιραίο για τη ζωή της;

Η περιπέτεια της Selena Gomez με την υγεία της δεν είναι κάτι που έμεινε κρυφό. Όλοι γνωρίζουν πως η τραγουδίστρια έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές σε κέντρο αποτοξίνωσης και μάλιστα η τελευταία φορά ήταν το περασμένο τρίμηνο. Η ίδια τώρα δηλώνει ερωτευμένη και έτοιμη για μουσικό comeback.

Ο θείος της όμως, Artemis Arzola έδωσε συνέντευξη στο radaronline και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ανιψιά του. Θεωρεί πως αν δεν αποχωρήσει από τον κόσμο του Hollywood, θα νοσηλευτεί ξανά και γενικώς πως το «τέλος» της δε θα είναι και πολύ καλό.

02efcb80ced418766f8ee0724c6effef

Ο ίδιος αναφέρει πως οι σχέσεις που έχει αναπτύξει και το όλο lifestyle της μόνο κακό της κάνει. Κανείς μέχρι τώρα δε γνώριζε πως η Selena ίσως χρειαστεί μεταμόσχευση νεφρού και στο ιστορικό της έχει ήδη μερικές χημειοθεραπείες για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας της.

Όλα αυτά ακούγονται αρκετά δυσάρεστα και πραγματικά στεναχωρηθήκαμε. Δεν ξέρουμε όμως ποιες είναι η πραγματική σχέση θείου και ανιψιάς και αν όντως αυτά που είπε στο radaronline είναι και αντικειμενικά.