Double-trouble! Η μητέρα του George Clooney αποκάλυψε τ ο φύλο των μωρών

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Double-trouble! Η μητέρα του George Clooney αποκάλυψε τ ο φύλο των μωρών

Μα πόσο τέλεια νέα!

Εδώ και τρεις μήνες σχεδόν υπήρχαν φήμες πως η Amal και ο George Clooney πολύ σύντομα θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Είχαμε αρκετό αιρό να τους δούμε σε μία δημόσια εμφάνιση τους και όταν τελικά αυτή έγινε, οι φήμες αναζωπυρώθηκαν ακόμη πιο πολύ.

Η Amal συνεχώς κυκλοφορούσε με πιο φαρδιά και αέρινα ρούχα, χωρίς ωστόσο να φαίνεται κάτι τόσο πολύ ώστε να μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως είναι έγκυος. Πριν από μία εβδομάδα όμως το διάσημο ζευγάρι απαθανατίστηκε στο αεροδρόμιο του Los Angeles, καθώς επέστρεφε από μία εξόρμηση του και τότε είδαμε για πρώτη φορά ολοκάθαρα την φουσκωμένη κοιλίτσα της Amal.

Λίγες ημέρες αργότερα ο καλός φίλος και συνάδελφος του George Clooney, Matt Damon αποκάλυψε πως η Amal πράγματι είναι έγκυος και πως μάλιστα περιμένει δίδυμα. Είναι αναμφίβολα μία από τις καλύτερες ειδήσεις αυτής της εβδομάδας. Μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης η μητέρα του George Clooney, Nina, αποκάλυψε κι επίσημα το φύλο των παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Radaronline η Nina ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Έτσι μου είπαν. Είναι εκπληκτικό! Ο σύζυγος μου κι εγώ είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι».

3D10FF2900000578 4213970 image a 1 1486775757695

Η Amal θα φέρει στον κόσμο τα παιδάκια της τον Ιούνιο με προγραμματισμένη ημερομηνία τοκετού. Εμείς απλά ανυπομονούμε!