Μετά τον επίπονο χωρισμό της με τον διάσημο ηθοποιό, η star κυκλοφορεί με μονόπετρο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μετά τον επίπονο χωρισμό της με τον διάσημο ηθοποιό, η star κυκλοφορεί με μονόπετρο

Καιρός ήταν..

Αν υπάρχει ένα πράγμα που είναι άσχημο στις σχέσεις ή στους γάμους αυτό είναι , όταν το ζευγάρι μετά από διάφορους παράγοντες φτάνει στον χωρισμό. Έτσι είναι οι σχέσεις όμως, οπότε είναι φυσικό και επόμενο να υπάρχει μία δύσκολη περίοδος στη ζωή μας.

Κάπως έτσι έχει και η ιστορία της παρακάτω star, η οποία 7 χρόνια μετά τον χωρισμό της με διάσημο ηθοποιό βρήκε και πάλι τον έρωτα και μάλιστα φαίνεται πως βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο μιας και στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε, φορούσε ενα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Ο λόγος για την επί δύο συναπτά έτη -και πρώην- σύντροφο του Mel Gibson, Oksana Grigorieva και μητέρα της 7χρονης κόρης του Lucia, η οποία μετά από εφτά δύσκολα χρόνια που πέρασε αποφάσισε να φτιάξει και πάλι τη ζωή της.

3D19CF4D00000578 0 image a 105 1486879717339

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την 46χρονη star στην California σε βόλτα με την κόρη της και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην εστιάσει στο διαμαντένιο μονόπετρο που φορούσε. Τι και αν διανύει το 46ο έτος της ηλικίας της, η Ρωσίδα πιανίστρια έδειχνε να είναι στα καλύτερα της και το δαχτυλίδι της ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Λέτε να έχουμε γάμους;