Αυτή η ατάκα γύρω από την εγκυμοσύνη της Amal Clooney μας έκανε να ξεκαρδιστούμε στα γέλια

Ερμιόνη Σαρρή
Αυτή η ατάκα γύρω από την εγκυμοσύνη της Amal Clooney μας έκανε να ξεκαρδιστούμε στα γέλια

Επιτέλους, η «βόμβα» έσκασε!

Η Amal Clooney σε λίγες εβδομάδες θα φέρει στη ζωή τα δίδυμα και εμείς παραλίγο και θα το μαθαίναμε κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο. Το ζευγάρι κινήθηκε στρατηγικά θα λέγαμε και έτσι οι πρώτοι της μήνες με φουσκωμένη κοιλιά πέρασαν στο ντούκου. Ούτε δημόσιες εμφανίσεις, ούτε πλάνα, ούτε παπαράτσι. Κρατούσαν τόσο καλά το μυστικό τους που είχαμε φτάσει στο σημείο να γράφουμε πως είχαν χωρίσει και για αυτό δεν εμφανίζονταν μαζί. Σε τέτοια κατάσταση φτάσαμε.

Μία φίλη του ζευγαριού που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ''αδερφή'' τους αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της Amal και κατά κάποιο τρόπο... ξαλαφρώνει. Η Cindy Crawford μόλις ενημερώθηκε για τη δημοσιοποίηση τους ευχάριστου αυτού γεγονότος, είπε το εξής: « Ευχαριστώ Θεέ μου! Το κρατούσα μέσα μου τόσο καιρό».

Όπως καταλαβαίνεις, σαν κολλητή γνώριζε πολύ καλά τι συμβαίνει στην οικία Clooney αλλά είχε κρατήσει σιγή ιχθύος. Η ανακούφισή της προκαλεί γέλιο καθώς δείχνει όντως να το... ευχαριστιέται! Τώρα μπορεί να μιλά και να σχολιάζει άφοβα.

1486994442 syn hbz 1486988195 2amal clooney cindy crawford

Όταν, επίσης, στην ίδια συνέντευξη της ζήτησαν να δώσει μία φιλική συμβουλή στα φιλαράκια της, εκείνη είπε πως έχει μάθει από μικρή να μη δίνει συμβουλές αν δεν της το ζητούσαν. Απλά τους προτρέπει να το ζήσουν όσο μπορούν.