Αυτή είναι σίγουρα η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη του Hollywood

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή είναι σίγουρα η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη του Hollywood

Δεν το περίμενε κανείς...

Αν υπάρχει ένα ζευγάρι, το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί περίεργο και δύσκολο και όλα τα αρνητικά γενικά που μπορείς να βρεις στο ελληνικό λεξιλόγιο, τότε σίγουρα το συγκεκριμένο θα κέρδιζε όλους τους τίτλους.

Χωρίζουν, τα ξαναφτιάχνουν, ξαναχωρίζουν και γενικώς αυτό το ζευγάρι είναι το μόνο που μπορεί να μας τρελάνει, κυριολεκτικά! Πριν από δύο μήνες και μετά τη γέννηση της κόρης τους χώρισαν γιατί ο star ανέφερε πως εκείνη ήταν μαζί του μόνο για τα λεφτά και επικράτησε μία κρίση. Εκείνος λίγες εβδομάδες αργότερα διακομίστηκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα έπειτα από διαβητική κρίση που έπαθε και εκεί ήταν και η στιγμή που το ζευγάρι επανασυνδέθηκε και πάλι.

Έκτοτε όλα βαίνουν καλώς και ζουν όλοι μαζί αρμονικά σπίτι τους. Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες τους θέλουν να ξαναγίνονται γονείς σύντομα και αυτή θα είναι σίγουρα η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη.

Ο λόγος για τον Rob Kardashian και τη Blac Chyna, οι οποίοι σκοπεύουν σύντομα να επεκτείνουν και άλλο την οικογένεια τους. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο reality star κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Snapchat μία φωτογραφία από το τραγούδι «The Beginning» του John Legend, γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια Πολλά σε όλους. Ακούω αυτό το τραγούδι και σχεδιάζουμε να κάνουμε και άλλα παιδιά».

rob kardashian blac chyna

Το λες και αινιγματικό εκτός από απρόσμενο! Δεν είναι και το πιο φυσιολογικό ζευγάρι που έχουμε συναντήσει άλλωστε.