Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Kate Middleton και τα ερωτηματικά για το μέλλον της

Ερμιόνη Σαρρή
Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Kate Middleton και τα ερωτηματικά για το μέλλον της

Το Παλάτι «καλύφθηκε» από μαύρα σύννεφα!

Η Kate Middleton αφιερώνει αρκετό χρόνο στο μεγάλωμα των δύο της παιδιών, George και Charlotte. Προσπαθεί ταυτόχρονα να παραβρίσκεται σε όλες αρκετές εκδηλώσεις ως εκπρόσωπος του Παλατιού και φυσικά να μας εκπλήσσει με τα outfits της. Η Kate είναι μία από τις πιο classy γυναίκες που μπορείς να παρακολουθείς μέσα από το διαδίκτυο.

Δυστυχώς, τα σημερινά δημοσιεύματα δεν είναι και πολύ ευχάριστη για εκείνην. Όλα της πάνε στραβά, για να σε βάλουμε στο κλίμα.

Η Kate έχει χάσει αρκετά κιλά μέσα στον τελευταίο χρόνο και αυτό είναι πλέον εμπόδιο για μία τρίτη εγκυμοσύνη. Οι γιατροί της απαγορεύουν να προβεί σε μία τέτοια κίνηση καθώς θα βάλει τη ζωή της σε κίνδυνο. Για αυτό το λόγο, το radaronline αναφέρει πως το βασιλικό ζευγάρι έχει επιλέξει ήδη τη δίοδο της… παρένθετης μητέρας. Η Kate είναι σε αναζήτηση.

Kate Middleton Red Coat Heads Together Training 2017

Ένα τρίτο μωρό αναφέρεται πως θα ανανεώσει τη ζωή τους και θα διώξει μία και καλή την κρίση στο γάμο τους. Η Kate και ο William διανύουν μία περίεργη φάση και όλο αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τη σχέση μεταξύ τους.

Μακάρι όλα να κυλήσουν ομαλά και φυσικά τα γκρίζα σύννεφα από τη ζωή τους να αποχωρήσουν δίχως… μπόρες και καταιγίδες.