#Mustsee: Η «ερωτική εξομολόγηση» της Αθηνάς Οικονομάκου στον σύντροφο της στο Instagram

#Mustsee: Η «ερωτική εξομολόγηση» της Αθηνάς Οικονομάκου στον σύντροφο της στο Instagram

Το πιο τρυφερό post της ημέρας με διαφορά

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτή τη στιγμή η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις πιο sexy παρουσίες της ελληνικής showbiz. Το υποκριτικό της ταλέντο σε συνδυασμό με το αστείρευτο χιούμορ της την κάνουν απίστευτα ελκυστική και όσον αφορά το σώμα της, καλό θα ήταν να μην το συζητήσουμε. Τα βλέπεις μόνη σου.

Βέβαια εκτός από όλα αυτά είναι και φουλ ερωτευμένη με τον σύντροφο της Φίλιππο Μιχόπουλο, κάτι που την κάνει ακόμη πιο έξω καρδιά, όμορφο και αισιόδοξο έναν άνθρωπο. Μάλιστα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram του έκανε και μία «ερωτική εξομολόγηση».

Είναι σίγουρα το πιο τρυφερό post της ημέρας και θα θες να τη βλέπεις ξανά και ξανά. Η όμορφη ηθοποιός κοινοποίησε μία φωτογραφία στον λογαριασμό της, στην οποία σε ασπρόμαυρο φόντο απεικονίζονται οι δυο τους σχεδόν αγκαλιασμένοι να χαμογελούν, με την Αθηνά να γράφει στη λεζάντα « Εμείς».

https://www.instagram.com/p/

Μπορεί να ακούγεται και ίσως να είναι πολύ γραφικό, αλλά τα ζευγάρια έτσι πρέπει να είναι. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και αυτό δεν κρύβεται.