Oops! Η Kim Kardashian έκανε πλαστική στους γλουτούς της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Oops! Η Kim Kardashian έκανε πλαστική στους γλουτούς της

Και δεν μας φαίνεται καθόλου περίεργο

 

Μπορεί να πέρασαν κάποιοι μήνες –δύσκολοι- χωρίς την Kim Kardashian στη ζωή μας και τα social media, όμως η επάνοδος της τρεις μήνες ακριβώς μετά την ληστεία της στο Παρίσι στον κυβερνοχώρο και όχι μόνο έχει στεφθεί μέχρι στιγμής από απόλυτη επιτυχία.

Εκεί που πριν λίγο καιρό ψάχναμε με το κιάλι μία φωτογραφία της ή έστω ένα στοιχείο ότι βγήκε στον έξω κόσμο, τώρα μας χαρίζει απλόχερα φωτογραφίες και βίντεο από όλες τις εξόδους της και τα ταξίδια που κάνει με την οικογένεια της ή χωρίς αυτή.

Πρόσφατα η reality star πέρασε μερικές ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης με τις αδερφές της και τη μητέρα της στο εξοχικό τους στην Costa Rica και φυσικά δεν έχασε καμία ευκαιρία να φωτογραφηθεί με το μαγιό στην τεράστια πισίνα του σπιτιού τους. Πριν από λίγες η μέρες η star ανανέωσε το website της, κοινοποιώντας φωτογραφίες από τις διακοπές στην Costa Rica και οι fan της –με το έμπειρο πια μάτι τους- ανακάλυψαν μία αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Σε μία από τις φωτογραφίες που δείχνει την Kim να φορά το μαγιό της και να μπαίνει στην πισίνα, τα οπίσθια της είναι λίγο έως πολύ... αλλαγμένα. Φαίνεται πως στο μεσοδιάστημα η star πέρασε μια βόλτα από το χειρουργικό κρεβάτι και έκανε μία τόσο δα μικρή πλαστική στους γλουτούς της. Κάποιους μήνες πριν τη ληστεία η 36χρονη απαθανατίστηκε να παίζει στην παραλία με τον μικρό γιο της Saint και για πρώτη φορά είδαμε τα οπίσθια της χωρίς εμφυτεύματα και photoshop.

kim kardashian bikini butt thong mexico 07
kim kardashian bikini butt thong mexico 10

Σε αυτή τη φωτογραφία της πισίνας πάλι τα πράγματα είναι κάπως δαφορετικά. Υπάρχουν εμφανείς αλλαγές και αυτό δεν κρύβεται με τίποτα.

kim kardashian butt 2017

Άλλη μία πλαστική μόλις καταγράφηκε στο τευτέρι της Kim Kardashian.