Η απόλυτη καταστροφή της Angelina Jolie και ο ρόλος του Brad Pitt

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η απόλυτη καταστροφή της Angelina Jolie και ο ρόλος του Brad Pitt

Κι ύστερα ήρθαν... τα προβλήματα

Το διαζύγιο των Brangelina ήταν αναμφίβολα ένα από τα αξιοσημείωτα γεγονότα που στιγμάτισαν το 2016 και που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό -αν όχι για πάντα-. Και μπορεί μετά τα όσα ακολούθησαν το πρώην ζευγάρι να ανακοίνωσε από κοινού πως δεν θα αναφερθούν ξανά σε τίποτα που να αφορά το διαζύγιο τους, προκειμένου να προστατέψουν τα παιδιά τους, όμως τα προβλήματα που προκάλεσε αυτός ο χωρισμός τώρα θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Τι εννοούμε; Η Angelina Jolie για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν γνωστή ως η βασίλισσα των δημοσίων σχέσεων. Για την ακρίβεια ήταν πάντα απρόσιτη σε ότι είχε να κάνει με τη δημόσια εικόνα της. Κάποτε ήταν αυτή που έκανε καταχρήσεις, κακή ζωή και έκλεψε τον άντρα μιας άλλης γυναίκας και έπειτα μετατράπηκε στη Μητέρα Τερέζα. Άρχισε να εργάζεται για τα Ηνωμένα Έθνη και απέκτησε 6 παιδιά με τον Brad Pitt (εκ των οποίων τα 3 υιοθετημένα, από χώρες του τρίτου κόσμου) και έγιναν οι «Brangelina».

brangelina couple with kids

Κανείς δεν θυμάται πια το παρελθόν της, αλλά είναι περισσότερο γνωστή για το ανθρωπιστικό της έργο. Και τότε συνέβη το αδιανόητο, χώρισε με τον Brad Pitt. Και η 42χρονη ηθοποιός πάντα «χρησιμοποιούσε» τα παιδιά της και τον Brad για να λαμβάνει θετική δημοσιότητα, επομένως μετά την ανακοίνωση αυτή το image της δέχτηκε ένα πολύ ισχυρό χτύπημα.

http 2F2Fprod.static9.net.au2F 2Fmedia2FImages2FThe Fix2F20132F042F022F122F302Fblog020413 brangelina

Και αναρωτιόμαστε, μπορεί να ανακτήσει και πάλι τη φήμη της; Το έκανε μία φορά, μπορεί και δεύτερη ή απλά το «τέλος» της θα είναι αυτό; Ο δικηγόρος της, Raoul Felder ανέφερε στην Page Six: « το να προσλάβει αυτή τη στιγμή ένα άτομο να της κάνει δημόσιες σχέσεις είναι σαν να πηγαίνεις για τσεκ απ στο γιατρό αμέσως μετά από ένα έμφραγμα. Η Angelina εδώ και χρόνια χρησιμοποιεί τα παιδιά της, τον –πρωην- σύζυγο της και τα Ηνωμένα Έθνη για δικό της όφελος. Τώρα ακόμα και αν πάρει κάποιο άτομο δεν θα αλλάξει και πολλά στην εικόνα της».

Και τώρα με το διαζύγιο κάνει ξανά το ίδιο πράγμα, το οποίο όμως της γυρίζει μπούμερανγκ. Δεν έχει σημασία το γεγονός ότι χρειάζονται δύο άτομα για να χαλάσουν έναν γάμο. Ο κόσμος πάντα ήταν στο πλευρό του Brad, ακόμη και όταν χώρισε τη Jennifer Aniston για εκείνη και το ίδιο συμβαίνει και τώρα που εκείνη τον κατηγορεί ότι κατέστρεψε τον γάμο τους.

Η κατάσταση της είναι μη αναστρέψιμη!