Μας κορόιδεψε; Η κίνηση της συντρόφου του πρίγκιπα Harry που θα τη φέρει σε κόντρα με την Middleton

Ερμιόνη Σαρρή
Μας κορόιδεψε; Η κίνηση της συντρόφου του πρίγκιπα Harry που θα τη φέρει σε κόντρα με την Middleton

Οι Βρετανοί βρίσκονται μισό βήμα, πριν το διχασμό!

Η σύντροφος του πρίγκιπα Harry μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Λονδίνου και Καναδά. Βλέπεις οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την ανανγκάζουν να περνά αρκετές ημέρες και εβδομάδες μακριά από την αγκαλιά του συντρόφου της και αυτό είναι κάτι που την κούρασε. Η Meghan Markle είναι έτοιμη να τα παρατήσει όλα.

Η ηθοποιός ζήτησε από το σεναριογράφο του Suits να την βγάλει σιγά σιγά από το σενάριο καθώς η ίδια θέλει να τα παρατήσει όλα και να πάει στο Λονδίνο για να βρίσκεται κοντά στον πρίγκιπα Harry. Παλαιότερα βέβαια είχε τονίσει πως το μόνο που δεν θέλει στη ζωή της είναι να είναι μία γυναίκα που... κάθεται και δε δουλεύει. Μάλλον αυτό ίσχυε προ Harry εποχή.

holding meghan markle suits

Οι φανς της Kate Middleton βλέποντας αυτή την κίνηση ματ της Meghan θεωρούν πως προσπαθεί να την αντιγράψει. Φοβούνται πως ίσως η έλευσή της στο Λονδίνο ρίξει ακόμα περισσότερο τη δημοτικότητα της Middleton και έτσι οι δύο γυναίκες βρεθούν σε κόντρα.

Εμείς πάλι μόνο κάτι τέτοιο δεν πιστεύουμε. Μην ξεχνάς πως το ίδιο σκηνικό έχει επαναληφθεί ξανά με σύντροφο του πρίγκιπα Harry. Το ίδιο βέβαια έκανε και η Kate Middleton το 2007 για χάρη του πρίγκιπα William.

Όχι, δυστυχώς δεν υπάρχει τρίτος αδερφός στο Παλάτι. Αυτό, γιατί μόλις καταλάβαμε ότι κάτι σκέφτεσαι.