Οι φόβοι της Katie Holmes για την κηδεμονία της Suri Cruise

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι φόβοι της Katie Holmes για την κηδεμονία της Suri Cruise

Τι συνέβη με τη διάσημη ηθοποιό;

Τελικά και στο Hollywood όλοι οι διάσημοι έχουν και αυτοί τα προβληματάκια τους. Μπορεί να νομίζουμε πως όλα είναι ρόδινα και ωραία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όμως αν κρίνουμε από την προσωπική ζωή της Κatie Holmes δεν λες σίγουρα πως όλα κυλούν ομαλά.

Εκεί που νομίζαμε πως η ηθοποιός έφτιαξε επιτέλους τη ζωή της (θυμάσαι τον μυστικό γάμο στο Μεξικό, τον οποίο δεν αποκάλυψαν ποτέ) διέρρευσε πως χώρισε και πάλι με τον Jamie Foxx ένα μήνα μετά από εκείνο το ταξίδι τους. Το περίεργο βέβαια είναι πως δεν καταλάβε ποτέ και κανένας τίποτα απολύτως.

Πηγές αναφέρουν πως η κύρια αιτία του χωρισμού τους είναι η σαηεντολογία, όμως το χειρότερο από όλα είναι οι φόβοι της ηθοποιού για την κόρη της. Η Katie είναι τρομοκρατημένη και πιστεύει πως οι λάτρεις αυτής της θρησκείας θα κάνουν πλύση εγκεφάλου στη Suri.

rs 634x1024 170116084921 634.katie holmes suri cruise.cm.11617

Η Katie Holmes ασπάστηκε τη σαηεντολογία όταν γνώρισε τον Tom Cruise και μερικά χρόνια αργότερα, το 2012 όταν και χώρισαν προσπάθησε να ξεφύγει από αυτή την παράνοια, φοβούμενη όμως πως η εκκλησία την έχει στοχοποιήσει.

Φυσικά όλα αυτά τα περίεργα πράγματα ο Jamie Foxx, όσο και να προσπάθησε δεν μπόρεσε να τα διαχειριστεί και έτσι χώρισαν οριστικά, με την ηθοποιό να φοβάται πως θα χάσει την κόρη της. Άγνωστο το τι πρόκειται να συμβεί.