Λυδία Ευαγγελάτου: Η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου έχει μεγαλώσει πάρα πολύ και είναι μία κούκλα

Λυδία Ευαγγελάτου: Η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου έχει μεγαλώσει πάρα πολύ και είναι μία κούκλα

Μοιάζει πολύ στον μπαμπά της

Αν υπάρχει κάτι που μας αρέσει να χαζεύουμε στο Instagram αυτό είναι, όταν οι celebrities ανεβάζουν φωτογραφίες με τα παιδάκια τους. Υπάρχουν αυτοί που δεν μας δείχνουν ποτέ τα πρόσωπα τους, υπάρχουν και οι πιο τολμηροί που ποζάρουν μαζί τους για μία selfie.

Η Τατιάνα Στεφανίδου ανήκει στην πρώτη κατηγορία και έτσι δεν έχουμε πολύ συχνά την ευκαιρία να βλέπουμε το προσωπάκι της όμορφης Λυδίας. Και λέμε όμορφης, γιατί έτυχε στο παρελθόν να τη δούμε ξανά στο προφίλ της μαμάς της και η ομοιότητα που έχει με τον μπαμπά της είναι πραγματικά απίστευτη.

Η παρουσιάστρια πριν από λίγη ώρα κοινοποίησε μία φωτογραφία της κόρης της από το ταξίδι τους στη Ρώμη και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Μα πόσο έχει μεγαλώσει και πόσο έχει ψηλώσει αυτό το κορίτσι.

https://www.instagram.com/p/

Βέβαια θα μας πεις έχει δύο γονείς, από τους οποίους μπορούσε να πάρει κάλλιστα και το ύψος και την ομορφιά. Η Λυδία στέκεται μπροστά από μία βιτρίνα ρούχων και όπως την κοιτάζουμε από το προφίλ της –που αχνοφαίνεται- τόσο σιγουρευόμαστε πως μοιάζει στον μπαμπά της.