Survivor: Η πρώτη φωτογραφία των διασήμων στον Άγιο Δομήνικο

Survivor: Η πρώτη φωτογραφία των διασήμων στον Άγιο Δομήνικο

Στο αεροδρόμιο του Άγιου-Δομήνικου

Σε λίγες ημέρες –σε δύο για την ακρίβεια- το Survivor κλείνει ένα μήνα προβολής στους δέκτες μας και από το πρώτο κίολας επεισόδιο κατάφερε να κερδίσει σε τηλεθέαση το νεανικό κοινό και όχι μόνο. Όπου και να πηγαίνεις με την παρέα σου ακούς συνεχώς για μαχητές, διασήμους και δοκιμασίες και το συζητάτε και μεταξύ σας.

Έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας και σχεδόν αναυπομονούμε να νυχτώσει μόνο και μόνο για να δούμε Survivor. Η Μαριάννα Καλλέργη ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από τους διασήμους και λίγο καιρό μετά από την επιστροφή της στην Ελλάδα, αφού μπορούσε και πάλι να χρησιμοποιεί το κινητό της κοινοποίησε την πρώτη φωτογραφία που τράβηξε η ομάδα των διασήμων, φτάνοντας στο Survivor.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η πρωταθλήτρια του muay thai μας έδειξε την πρώτη –και τελευταία- τους selfie στο αεροδρόμιο του Άγιου Δομήνικου.

«Λίγο πριν μας απομονώσουν! ?Προσγείωση στον Αγ. Δομήνικο... Με την απουσία μερικών παικτών, γιατί ήρθαν μετά στην ομάδα μας...
Είστε αξέχαστοι..!! Πάμε γερά...», έγραφε στη λεζάντα της φωτογραφίας.