Θέλεις τέλειους σμιλεμένους γλουτούς; Η Καλομοίρα ξέρει ποιο είναι το μυστικό και σου το δείχνει

Θέλεις τέλειους σμιλεμένους γλουτούς; Η Καλομοίρα ξέρει ποιο είναι το μυστικό και σου το δείχνει

Δεν έχεις παρά να την αντιγράψεις

Σου έχουμε πει πόσο πολύ αγαπάμε την Καλομοίρα εμείς εδώ στο Queen ε; Και μάλλον τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην λατρεύει το Καλομοιράκι, το απίστευτα χαρούμενο και χαμογελαστό αυτό κορίτσι.

Η Καλομοίρα κέρδισε τις καρδιές μας από το 2004, τότε που ήταν ακόμη μικρή στο reality show του Ant1, Fame Story και πάλευε για να αρθρώσει σωστά μία πρόταση. Βλέπεις είχε μεγαλώσει στην Αμερική και πάντα αντιμετώπιζε μία μικρή δυσκολία. Ήταν όμως αυτό ακριβώς που ήθελες να ακούς όταν είχες τις μαύρες σου.

Το μικρό κορίτσι αυτό όμως μεγάλωσε πια και αποκτήσει μία πανέμορφη και γλυκύτατη οικογένεια. Τα παιδάκια της είναι απίστευτα χαριτωμένα και φυσικά ακόμη και τώρα θες να την ακούς να μιλάει. Αυτό το διάστημα βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα για τις ανάγκες του Rising Star και κάθε τόσο μας ενημερώνει μέσω του Instagram της για την καθημερινότητα της.

Θα έχεις παρατηρήσει σίγουρα φυσικά, το πόσο γρήγορα έχασε τα κιλά της τελευταίας της εγκυμοσύνης και πόσο κορμάρα έχει γίνει. Το μυστικό της είναι φυσικά η γυμναστική και χθες μας έδειξε μία από τις ασκήσεις που κάνει για άψογους γλουτούς. Δες το βίντεο παρακάτω και βάλε την άσκηση αυτή στο πρόγραμμα σου.

https://www.instagram.com/p/