Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα

Μήπως έχουν κάτι να μας πουν;

Η αλήθεια είναι πως έχει περάσει αρκετό χρονικό διάστημα από την τελευταία φορά που ασχοληθήκαμε με το συγκεκριμένο ζευγάρι και χαρακτηριστικά είχαμε γράψει πως πρόκειται να κάνουν τον γάμο της χρονιάς, για τον οποίο θα συζητάει όλο το Hollywood.

Μάλλον όμως τους αφήσαμε πολύ καιρό και στην τελευταία τους εμφάνιση παρατηρήσαμε κάτι που μας αποκαλύπτει πως το διασημο ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά και χωρίς να καταλάβει κανένας τίποτα απολύτως.

Ο λόγος για την Khloe Kardashian και τον Tristan Thompson, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και αντάλλαξαν όρκους αγάπης κάτω από άκρα μυστικότητα. Και όχι δεν έχουμε κάποιο περίεργο post από τις αδερφές της που να το μαρτυρά, αλλά μία φωτογραφία από την τελευταία της έξοδο με τον Tristan στο Los Angeles στη γιορτή του St. Patrick.

khloe kardashian tristan thompson happy birthday ftr

Το διάσημο ζευγάρι πήγε για δείπνο στο εστιατόριο No Name και η Khloe για μία ακόμη φορά έκανε όλα τα βλέματα να στραφούν επάνω της και όχι μόνο λόγω της εμφάνισης της. Η 32χρονη reality star φορούσε όχι ένα, αλλά δύο διαμαντένια δαχτυλίδια στο χέρι της – ξέρεις σε ποιο δάχτυλο- προκαλώντας πολλές αντιδράσεις και απορίες.

khloe kardashian tristan thompson married rings akmgsi lead1

Είναι δυνατόν πράγματι μία Khloe Kardashian να παντρεύτηκε κρυφά; Ο χρόνος θα δείξει σύντομα.