Τόσο κράτησε: Έπειτα από πέντε μήνες το διάσημο ζευγάρι έριξε αυλαία στη σχέση του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τόσο κράτησε: Έπειτα από πέντε μήνες το διάσημο ζευγάρι έριξε αυλαία στη σχέση του

Τι πήγε στραβά;

Ήταν μέσα Νοεμβρίου όταν το γνωστό ζευγάρι απαθανατίστηκε για πρώτη φορά στο γήπεδο σε αγώνα μπάσκετ σε τρυφερά τετ-α-τετ. Η συγκεκριμένη σταρ είχε πάντα μία μεγάλη και ιδιαίτερη αδυναμία στους μεγαλύτερους άντρες, οπότε δεν μας έκανε καμία απολύτως εντύπωση όταν μάθαμε πως έχει με τον καλό της 28 χρόναι διαφορά.

Από ότι φάνηκε όμως σε αυτή την περίπτωση το χάσμα ανάμεσα στους δύο ερωτευμένους ήταν αγεφύρωτο μιας και σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει δρόμους χωριστούς.

Η Ashley Olsen και ο οικονομολόγος Richard Sachs έπειτα από πέντε μήνες τρελού έρωτα και αγάπης αποφάσισαν να χωρίσουν και σύμφωνα με δημοσιεύματα το «λάθος» ανήκει στην Ashley και μόνο. Η 30χρονη ηθοποιός επέλεξε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με τον αγαπημένο της, καθώς -όπως ανέφερε μία πηγή από το κοντινό της περιβάλλον- επιθυμεί να αφοσιωθεί στην αυτοκρατορία που έχει χτίσει στη βιομηχανία της μόδας παρέα με την δίδυμη αδερφή της, Mary-Kate.

3E8639E300000578 4338740 image a 9 1490189797108

Το πρώην ζευγάρι όμως, αποφάσισε να παραμείνουν δύο πολύ καλοί φίλοι και μάλιστα πριν από μερικές μέρες απαθανατίστηκαν μαζί, όταν και πήγαν για φαγητό στην Chinatown. Παρά το γεγονός πως φαινόυαν ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και πως ο Richard ήταν ο ένας και μοναδικός για την Ashley τελικά χώρισαν.

Αυτά έχει η ζωή!