Τα κλάματα της Kim Kardashian και το νέο περιστατικό, μετά τη ληστεία στο Παρίσι

Ερμιόνη Σαρρή
Τα κλάματα της Kim Kardashian και το νέο περιστατικό, μετά τη ληστεία στο Παρίσι

Και εμάς θα μας είχε «κοπεί» η ανάσα!

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που η Kim Kardashian δέχθηκε επίθεση στο διαμέρισμά της στο Παρίσι. Εκείνη έχει επιστρέψει ξανά στις υποχρεώσεις της, έχει βρει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς της και όπως φαίνεται ξεπέρασε και την κρίση στη σχέση της με τον Kanye West. Η ψυχολογική κατάσταση και των δύο ήταν αρκετά επιβαρυμένη και οι τελευταίοι μήνες φάνταζαν εφιαλτικοί.

Η Kim Kardashian στο νέο επεισόδιο του KUWTK περιγράφει το επόμενο βράδυ της ληστείας και δηλώνει για ακόμα μία φορά συγκλονισμένη. Ο Kanye West επέστρεψε εκτάκτως από το τουρ του ώστε να της συμπαρασταθεί αλλά δεν μπήκε στο σπίτι από την πόρτα που συνήθιζε. Δεν ανέβηκε από την πίσω σκάλα, έτσι όταν εκείνη άρχισε να ρωτά ‘’ποιος είναι’’, κανείς δεν της απαντούσε. Η καρδιά της άρχισε να χτυπά δυνατά, η ώρα ήταν περασμένη έτσι εκείνη ξεκίνησε να κλαίει ακούγοντας τους βηματισμούς.

390C51A500000578 3818985 image a 70 1475479729852

Η τηλεπερσόνα περιγράφει το σκηνικό αυτό ως ‘’εφιαλτικό’’ έχοντας ήδη δεχθεί πριν από μερικές ώρες την επίθεση. Φυσικά, είχε σφιχτά στην αγκαλιά της την κόρη της και ο Kanye άκουσε πολλά μετά την είσοδό του στην κρεβατοκάμαρα.