Και όμως δεν φαντάζεσαι τι κρύβεται πίσω από τις φωτογραφίες του Καρόλου με τη Νταϊάνα

Και όμως δεν φαντάζεσαι τι κρύβεται πίσω από τις φωτογραφίες του Καρόλου με τη Νταϊάνα

Μετά από τόσα χρόνια όλα αποκαλύπτονται

Σε πέντε μήνες συμπληρώνονται 20 χρόνια από το θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα και ακόμη όλοι τη θυμούνται με δέος και σεβασμό, ενώ οι φωτογραφίες της τόσο με τον Πρίγκιπα Κάρολο, όσο και με τα δύο της παιδιά -τους πρίγκιπες William και Harry- αποτελούν σημαντικά κειμήλια για ολόκληρο το Παλάτι.

royals

Και ενώ αυτές τις φωτογραφίες τις έχουμε δει ουκ ολίγες φορές -και όχι μόνο εμείς- ποτέ δεν είχαμε παρατηρήσει αυτή τη μικρή, αλλά πολύ σημαντική διαφορά. Χρειάστηκαν πάνω από 20 χρόνια για να έρθουν δύο πολύ παρατηρητικοί χρήστες στο Twitter και να μας δείξουν κάτι που δεν είχαμε καταλάβει.

Σε όλες σχεδόν τις φωτογραφίες του ζευγαριού ο Κάρολος φαίνεται να είναι ψηλότερος από την Νταϊάνα, ενώ όλοι γνωρίζαμε πως και οι δύο είχαν το ίδιο ύψος (γύρω στο 1,78). Όπως φαίνεται υπήρχε άτομο στο Παλάτι, το οποίο πείραζε τις φωτογραφίες για να κάνει τον Κάρολο να φαίνεται ψηλότερος.

charles diana

Αυτό φυσικά γινόταν μόνο στις στημένες φωτογραφίες, τις οποίες μπορούσε να επεξεργαστεί κάποιος, ενώ στις δημόσιες κοινές εμφανίσεις τους όλοι έβλεπαν την πραγματική αλήθεια.