Η αποκάλυψη για τη ζωή του Brad Pitt και ο ρόλος της Angelina Jolie σε αυτή

Η αποκάλυψη για τη ζωή του Brad Pitt και ο ρόλος της Angelina Jolie σε αυτή

Χρειαζόμασταν κάποια καλά νέα επιτέλους

Έξι μήνες έχουν συμπληρωθεί από την ημέρα που η Angelina Jolie βγήκε δημόσια και ζήτησε διαζύγιο από τον Brad Pitt, «καταστρέφοντας» τις ζωές μας. Είχαμε επενδύσει πολλά σε αυτό το ζευγάρι τόσα χρόνια και το τελευταίο που θα περιμέναμε να γίνει είναι να χωρίσουν.

Τώρα, έξι μήνες μετά από εκείνη την ημέρα του Σεπτεμβρίου εξακολουθεί να μας φαίνεται περίεργο, αλλά ευτυχώς έχουν ξεκαθαριστεί αρκετά από τα θέματα που υπήρξαν στο ζευγάρι. Φυσικά δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανασύνδεσης και αυτό είναι κάτι που το υποστηρίζουν και οι δύο stars.

la et mg brad pitt angelina jolie brangelina photos

Και μπορεί το τελευταίο διάστημα να ακούγονται φήμες τόσο για τον Brad πως βγαίνει με καινούργια σύντροφο, όσο και για την Angelina. Ωστόσο ο 53χρονος ηθοποιός έκανε μόλις τη μεγαλύτερη αποκάλυψη για τη ζωή του και το ρόλο της Jolie σε αυτή του την αλλαγή (;). Μία πηγή από το κοντινό του περιβάλλον αποκάλυψε στο Αμερικάνικο περιοδικό People, πως η ερωτική του ζωή αυτή τη στιγμή αποτελεί την τελευταία προταιρεότητα για εκείνον, καθώς σημασία έχουν τα παιδιά του.

Ανέφερε μάλιστα πως είναι πολύ ευτχυχισμένος που οι παλιοί του φίλοι επιστρέφουν στη ζωή του και πως αιδθάνεται υπέροχα που επιτέλους μιλάει face to face με την Angelina Jolie και όχι μέσω άλλων διαμεσολαβητών και δικηγόρων. Ίσως η Angie να έχει ακόμη μία επίδραση επάνω του και σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε ο Brad Pitt είναι χαρούμενος που την έχει στη ζωή του έστω και με αυτό το ρόλο.

Δεν ξεχνιούνται έτσι εύκολα τόσα χρόνια γάμου και συμβίωσης...