Χαμόγελα στο Παλάτι: Η Kate Middleton είναι έγκυος και ο πρίγκιπας William πετάει από ευτυχία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Χαμόγελα στο Παλάτι: Η Kate Middleton είναι έγκυος και ο πρίγκιπας William πετάει από ευτυχία

Άλλο ένα μέλος θα προστεθεί στην οικογένεια

Τον τελευταίο χρόνο ουκ ολίγες φορές έχει γραφτεί πως η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William θα γίνουν ξανά γονείς. Στις τόσες φορές λοιπόν, προστίθεται άλλη μία, η οποία όμως αυτή τη φορά φαίνεται να είναι αληθινή.

Όχι, όχι ούτε η Kate, ούτε ο William παραδέχθηκαν κάτι δημόσια. Ωστόσο πηγές και πληροφορίες που έρχονται από το πολύ κοντινό περιβάλλον της Δούκισσας τη θέλουν να είναι έγκυος στο τρίτο της παιδάκι σε μία προσπάθεια της να σώσει τον γάμο της με τον William μετά τα πρόσφατα γεγονότα.

kate middleton 123 4

Μάλιστα μετά τις περσινές ψεύτικες πληροφορίες που την ήθελαν έγκυο, το ζευγάρι το πήρε κάπως πατριωτικά –θα λέγαμε- και αυτή τη φορά είπε να το κάνει πράξη. Φήμες αναφέρουν πως η Kate βρίσκεται μάλιστα στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αυτό φαίνεται και στις τελευταίες της εμφανίσεις, καθώς το πρόσωπο της δείχνει πιο γεμάτο και φωτεινό.

Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα, αναφέρουν πως το ζευγάρι θα το ανακοινώσει σύντομα σκορπίζοντας χαρά και ευτυχία σε όλο το Παλάτι. Δεν ξέρουμε για εσάς, εμείς πάντως χωρίς χειροπιαστές αποδείξεις δεν πιστεύουμε τίποτα απολύτως.