Λίγο μετά τις διακοπές με τον πρώην της, η σταρ απαθανατίστηκε με νέο σύντροφο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγο μετά τις διακοπές με τον πρώην της, η σταρ απαθανατίστηκε με νέο σύντροφο

Είναι άραγε μαζί;

Τη συγκεκριμένη reality star δεν τη λες ούτε πολύ τυχερή στα αισθηματικά της, αλλά ούτε και πολύ σταθερή. Είχε την ατυχία να το πούμε, να βρει έναν σύντροφο για να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της, ο οποίος όμως μάλλον είχε διαφορετικά σχέδια και γι' αυτό φυσικά δεν της έμεινε πιστός, παρά το γεγονός πως έχουν μαζί τρία παιδάκια.

Αφού χώρισαν (δεν παντρεύτηκαν ποτέ) η star βρήκε έναν πολύ νεότερο της και hot σύντροφο με τον οποίο και έβγαινε για ένα χρονικό διάστημα χωρίς να συμβεί ωστόσο κάτι πολύ σημαντικό. Στη συνέχεια χώρισε και με εκείνον, τα ξανάφτιαξε με τον πατέρα των παιδιών της, εκείνος την πρόδωσε ξανά και γενικά συνεχιζόταν αυτός ο φαύλος κύκλος.

Πριν από μερικές ημέρες η Kourtney Kardashian (είχες σίγουρα καταλάβει για ποια μιλάμε) απαθανατίστηκε εκ νέου με τον Scott Disick και τα παιδιά της σε οικογενειακές διακοπές και λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε στο L.A σε ρομαντικά τετ-α-τετ με τον 25χρονο γιο του Diddy, Quincy Brown, με τον οποίο έβγαινε στο παρελθόν. Οι δυο τους απόλαυσαν φαγητό σε γνωστό εστιατόριο και συνέχισαν τη βόλτα τους.

kourtney kardashian quincy date night ffn 6

Ο Quincy είναι οικογενειακός φίλος της οικογένειας Kardashian και κάποια στιγμή στο παρελθόν έβγαινε και με την Kendall. Ένα μπέρδεμα υπάρχει δεν μπορείς να πεις, δεν γνωρίζουμε αν με την Kourtney συμβαίνει κάτι, αλλά θα μαθευτεί πολύ σύντομα.

Πηγή: Hollywoodlife.com