Έτοιμη για το μεγάλο βήμα! Η σταρ λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έτοιμη για το μεγάλο βήμα! Η σταρ λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Εάν ισχύει θα είναι σίγουρα ο γάμος της χρονιάς

Πριν από εφτά μήνες η σταρ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη με τον νέο της σύντροφο και το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι που άστραφτε στο χέρι της πυροδότησε αμέσως φήμες περί αρραβώνα.

Ωστόσο το ζευγάρι δεν είχε προχωρήσει τόσο πολύ και τόσο νωρίς τη σχέση του και είναι κάτι που μετά από εφτά μήνες σκέφτεται να το κάνει. Η σταρ είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα στη σχέση της με τον σύντροφο της και όπως όλα δείχνουν αυτό θα γίνει πριν μας αποχαιρετίσει το 2017.

Η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson τους 7 αυτούς μήνες μας απέδειξαν πως είναι φουλ ερωτευμένοι και πως η σχέση τους δεν είναι μόνο για τους τύπους. Η reality star νιώθει –και είναι- πιο ευτυχισμένη από ποτέ και είναι έτοιμη να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της με τον Tristan, πράγμα που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται σύντομα να ακούσουμε της καμπάνες της εκκλησίας.

tristan khloe 6

Μια πηγή μάλιστα αναφέρει πως ένας αρραβώνας μεταξύ των δύο θα μπορούσε να γίνει οποιαδήποτε στιγμή. Η Khloe μάλιστα ανέφερε στον Tristan πως θέλει ένα κλασικό δαχτυλίδι αρραβώνων πολλών καρατίων κι έτσι ελπίζει πως ο καλός της σύντομα θα εμφανιστεί μπροστά της γονατιστός, προκειμένου να της κάνει την πολυπόθητη ερώτηση.