Easy driver: Η μικρή Έλενα παραδίδει μαθήματα cart

Easy driver: Η μικρή Έλενα παραδίδει μαθήματα cart

Το κορίτσι είδωλο

Αν έχεις την τύχη να ακολουθείς τη Δέσποινα Καμπούρη στο Instagram, τότε θα έχεις δει σίγουρα πως η μεγάλη της κόρη έχει παραπάνω από ένα ταλέντα. Είναι το κορίτσακι αυτό που το θέλουμε για αδερφή μας, για ανιψιά μας και μεγαλώνοντας ακόμη και για φίλη μας.

Η μικρή Έλενα είναι επίσης και ένα απίστευτα τολμηρό κορίτσι, αφού ήταν ακόμη Μάρτιος όταν φόρεσε το μαγιό της και έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα. Βέβαια εκείνη την ημέρα μας εξέπληξε, γιατί εκτός από μπάνιο σκέφτηκε να δοκιμάσει τις ικανότητες της στο SUP.

Όπως καταλαβαίνεις αυτόματα έγινε το είδωλο μας, αφού είναι το απόλυτο «άθλημα» που μπορείς να κάνεις το καλοκαίρι και η Έλενα ήταν αυτή που το ξεκίνησε πρώτη φέτος. Σήμερα όμως, μας εξέπληξε μία ακόμη φορά καθώς μας απέδειξε πως είναι και easy driver, αφού μας παρέδωσε μαθήματα cart.

Η Δέσποινα Καμπούρη κοινοποίησε πριν από λίγη ώρα στο Instagram account της μία φωτογραφία με την Έλενα, η οποία φοράει το κράνος της και μας κάνει το σήμα της νίκης. Σίγουρα τα πήγε απίστευτα καλά και σε αυτό. «Ε» for Έλενα!

https://www.instagram.com/p/