Χαρμόσυνα νέα για το Παλάτι: Όχι ένα αλλά δύο μωρά βρίσκονται προ των πυλών

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Χαρμόσυνα νέα για το Παλάτι: Όχι ένα αλλά δύο μωρά βρίσκονται προ των πυλών

Αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν περιμέναμε

Μπορεί ο πρίγκιπας Κάρολος να έχει νευριάσει λίγο με την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William, όσον αφορά στις τελευταίες εμφανίσεις τους, όμως μετά από αυτή την είδηση, τα πράγματα σίγουρα θα αλλάξουν πολύ.

Σύμφωνα με μία νέα δημοσίευση λοιπόν, η Kate Middleton είναι έγκυος στο τρίτο της παιδάκι και όπως πολύ σωστά φαντάζεσαι είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί ποτέ στο Παλάτι και στην οικογένεια. Βέβαια τα χαρμόσυνα αυτά νέα δεν σταματούν μόνο στον πρίγκιπα William και τη Δούκισσα του Cambridge, αλλά αφορούν και τον πρίγκιπα Harry.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως παρέα με την Kate Middleton, έγκυος είναι και η σύντροφος του πρίγκιπα Harry, Meghan Markle. Όπως καταλαβαίνεις αν αυτό το δημοσίευμα που βρίσκεται και εξώφυλλο στο περιοδικό Life&Style είναι αληθινό, τότε πραγματικά περιμένουμε με αγωνία και ενδιαφέρον τις πρώτες δηλώσεις και τη συνέχεια της υπόθεσης.

2017 04 15

Και μπορεί ο πρίγκιπας William να είναι εξοικειωμένος πια με τις εγκυμοσύνες, ο πρίγκιπας Harry όμως, βιώνει σίγουρα μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του και σίγουρα ανυπομονεί. Για να δούμε θα επιβεβαιωθεί η είδηση;