Επιτέλους ήρθε η επιβεβαίωση! Η Selena Gomez & ο Weeknd είναι και επίσημα μαζί και ιδού η απόδειξη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους ήρθε η επιβεβαίωση! Η Selena Gomez & ο Weeknd είναι και επίσημα μαζί και ιδού η απόδειξη

Η πιο γλυκιά φωτογραφία της ημέρας με διαφορά

Ήταν μέσα Ιανουαρίου όταν η Selena Gomez και ο Weeknd απαθανατίστηκαν σε τρυφερά τετ-α-τετ σε έξοδο τους στο κέντρο της Νέας Υόρκης. Όπως ήταν φυσικό τότε, τα νέα κυκλοφόρησαν γρήγορα και όπως καταλαβαίνεις η Bella Hadid δεν θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα καλά με αυτή την εξέλιξη.

Η Selly και ο Weeknd έκτοτε μας έχουν δείξει και αποδείξει πως ο έρωτας τους είναι πέρα για πέρα αληθινός και αληθινός και όχι για να ζηλέψουν οι πρώην ή ότιδήποτε άλλο που να έχει σχέση με αυτό. Μάλιστα πολλές ήταν οι φορές να πηγαίνουν ταξίδια οι δυο τους, αλλά και να είναι πιο τρυφεροί ο ένας με τον άλλον σε δημόσια θέα.

rs 634x1024 170415074717 634.weeknd selena gomez.cm.41517

Ωστόσο αυτό που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα ήταν μία φωτογραφία με τους δυο τους σε κάποιο account τους στα social media που να επιβεβαιώνει τον έρωτα τους. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, αφού η Selena Gomez εχθές ανέβασε από το Coachella την πρώτη της φωτογραφία με τον Weeknd στο Instagram account της και ναι ήταν απίστευτα τέλειοι.

Αν μπορούσαμε να τους δώσουμε ένα hashtag αυτό θα ήταν το #couplegoals. Δες τη φωτογραφία παρακάτω και θα καταλάβεις αμέσως το γιατί. #SellyWeeknd we love you!