Το διάσημο ζευγάρι στην πρώτη του κοινή έξοδο, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διάσημο ζευγάρι στην πρώτη του κοινή έξοδο, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του

Και όμως είναι πιο καλά απ’όσο πιστεύεις

Είχαμε πάρα πολύ καιρό να δούμε τη σταρ τόσο ευδιάθετη και να χαμογελάει. Ίσως να είναι και πάνω από χρόνο, μιας και από τότε που χώρισε με τον σύζυγο της τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για εκείνη. Είχε να αντιμετωπίσει τρία παιδιά και όπως καταλαβαίνεις ότι έκανε τόσο καιρό ήταν αποκλειστικά για εκείνα.

Σα δύο χρόνια που είναι χωρισμένη προσπάθησε πολλές φορές μα τον πρώην της να φτιάξει την κατάσταση –και γιατί όχι να επανασυνδεθούν- κυρίως για τα παιδιά, όμως η σχέση τους ήταν πια σαν ένα κάστρο από άμμο.

Οι δυσκολίες που πέρασαν ήταν πάρα πολλές και αυτό αποτυπωνόνταν στα βλέματα τους κάθε φορά που τους απαθανάτιζε ο φωτογραφικός φακός. Αυτό όμως πλέον και από εδώ και πέρα αλλάζει, καθώς πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα πως παίρνει διαζύγιο. Χθες η Jennifer Garner και ο Ben Affleck έκαναν την πρώτη του κοινή εμφάνιση και παρέα με τα παιδιά τους, όταν ο φωτογραφικός φακός τους απαθάνατισε να πηγαίνουν όλοι μαζί στην εκκλησία για την πασχαλινή λειτουργία.

3F4EA06D00000578 4416872 image a 138 1492372031201

Αυτό βέβαια που μας φάνηκε περίεργο –γιατί δεν ήταν η πρώτη φορά που έβγαιναν μαζί- ήταν πως τόσο η Jennifer Garner, όσο και ο Ben Affleck χαμογελούσαν στον φακό και φαινόντουσαν πραγματικά ευτυχισμένοι ακόμη κι έτσι. Σου θυμίζουμε επίσης πως ο ηθοποιός έχει ήδη φύγει από το σπίτι στο οποίο διέμενε τόσο καιρό, προκειμένου να είναι κοντά στα παιδιά του και είναι έτοιμος να συνεχίσει τη ζωή του.

3F4E2BB400000578 0 image m 130 1492370275719