Hot kiss: Η Selena Gomez και ο Weeknd μοιράζονται το πιο καυτό φιλί στο Coachella

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Hot kiss: Η Selena Gomez και ο Weeknd μοιράζονται το πιο καυτό φιλί στο Coachella

Love is in the air

Εάν έχεις σκεφτεί να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι και συγκεκριμένα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τότε αυτό που πρέπει να επισκεφθείς οπωσδήποτε είναι το φεστιβάλ Coachella. Πλήθος καλλιτεχνών και celebrity δίνουν το παρών κάθε χρόνο και σίγουρα θα είναι μία απίστευτη εμπειρία.

Το φετινό φεστιβάλ έχει αρχίσει εδώ και λίγες ημέρες και οι stars δεν έχουν πάψει λεπτό να βομβαρδίζουν τα social media τους με φωτογραφίες και βίντεο από τις συναυλίες. Βέβαια αυτό που μπορείς να δεις τις τελευταίες μέρες στο φεστιβάλ δεν είναι κάτι άλλο από το πιο hot ζευγάρι της showbiz.

Μόλις εχθές η Selena Gomez και ο Weeknd ανέβασαν μετά από πολλούς μήνες την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram, αποδεικνύοντας μας πως η σχέση τους είναι πέρα για πέρα αληθινή και όχι μόνο για το θεαθήναι. Και αν είσαι από αυτούς που δεν πείθονται και πολύ εύκολα, τότε η σημερινή τους φωτογραφία είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη.

selena gomez the weeknd share kiss day two coachella 01

Το ζευγάρι πέρασε όλη την ημέρα στο φεστιβάλ μαζί και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να δίνουν το πιο καυτό και τρυφερό φιλί που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Πηγή: JustJared