Τους τσακώσαμε! Η star απαθανατίστηκε σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον νέο της σύντροφο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τους τσακώσαμε! Η star απαθανατίστηκε σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον νέο της σύντροφο

Ελπίζουμε με αυτόν να είναι ευτυχισμένη

Σχεδόν μία εβδομάδα έχει περάσει, από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση, πως η σταρ μετά τον χωρισμό της με τον (επί ένα χρόνο) σύντροφο της αποφάσισε να προχωρήσει και πάλι στη ζωή της και όχι δεν εννοούμε κάποια επανασύνδεση (μη γελάς το έχουμε δει να συμβαίνει συχνά).

Από την πρώτη στιγμή που διαβάσαμε την πληροφόρία, αφενός ευχόμασταν να ισχύει, αφετέρου ήμασταν υπέρ της από το πρώτο δευτερόλεπτο. Είναι μόλις 19 ετών και «χαράμιζε» άσκοπα τη ζωή της για κάποιον που δεν εκτιμούσε τίποτα(έχει αναφέρει η ίδια).

Στις 11 Απριλίου η σταρ απαθανατίστηκε με τον νέο της σύντροφο, δίνοντας μας να καταλάβουμε πως πληροφορία ήταν πέρα για πέρα αληθινή. Και κάπως έτσι τους τσακώσαμε για μόα ακόμη φορά στο Coachella να περπατούν μαζί χέρι-χέρι.

3F7FE1A300000578 4435988 image m 4 1492891257418

Μία θαυμάστρια προφανώς (ή και φίλη της παρέας) βρέθηκε πίσω από την Kylie Jenner στο Coachella και την απαθανάτισε σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον νέο της αγαπημένο Travis Scott. Το νεαρό ζευγάρι, περπατούσε συνεχώς χέρι-χέρι και δεν έφυγε στιγμή ο ένας από το πλευρό του άλλου.